Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Hos remundo prioriteres din datasikkerhed og fortrolighed højt. Denne tekst beskriver, hvordan vi som dataansvarlig indsamler og behandler dine persondata i forbindelse med brugen af webshop siden herunder køb af produkter, tilmelding til nyhedsbreve og udsendelse af markedsføringsmateriale m.m.
 
Denne datapolitik omfatter følgende emner:
1. Kategorier af persondata og formål
2. Videregivelse og overførsel af persondataene
3. Opbevaringsperiode
4. Dine rettigheder
5. Kontakt
6. Ændringer til denne politik

1. Kategorier af persondata og formål

Køb af produkter
Remundo indsamler, registrerer og behandler følgende typer persondata om dig:

Navn
E-mailadresse
Telefonnummer
Privatadresse
Information om dit køb  

 

Personoplysningerne indsamles og behandles til disse formål:

Behandling af ordrer, herunder forsendelse af købte produkter, udfyldelse af pakkelabel med dit navn og adresse, m.m. Tilsendelse af e-mail og SMS når din levering er afsendt og/eller klar til eventuel afhentning. Statistik og analyse til intern udvikling og forbedring af Remundos tilbud.

Tilmelding til nyhedsbrev

Indsamling, registrering og behandling af personlig E-mailadresse; 

Personoplysningerne indsamles og behandles til følgende formål

  • Udsendelse af nyhedsbreve, herunder information om vores produkter og aktiviteter samt markedsføringsmateriale, som du har givet samtykke til.
  • Statistik og analyse til intern udvikling og forbedring af tilbud.

Når personoplysninger opsamles direkte fra dig til brug for de ovenfor beskrevne formål, giver du os personoplysningerne frivilligt. Du er ikke forpligtet til at give disse personoplysninger til os. Vælger du ikke at give oplysningerne, vil konsekvensen være, at du ikke kan modtage den ønskede service (fx nyhedsbreve eller køb af produkter).

Remundo behandler personoplysninger til markedsføringsformål i henhold til den gældende lovgivning, herunder kravet om indhentning af samtykke før udsendelse af elektronisk markedsføring. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, og vi vil dermed stoppe behandlingen af dine data. Hvis du trækker samtykket tilbage, berører det dog ikke lovligheden af den behandling, som er sket inden tilbagetrækningen. 

2. Videregivelse og overførsel af persondataene

Dine persondata gives ikke videre. 

3. Opbevaringsperiode

Remundo opbevarer personoplysninger og købsdata i 5 år i henhold til bogføringspligten. For tilmelding til nyhedsbreve opbevares personoplysninger frem til en eventuel framelding. For oprettelse af bruger på Remundo opbevares personoplysninger frem til en eventuel sletning af bruger. 

4. Dine rettigheder

Du har til hver en tid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig, og bede os berigtige eller begrænse behandlingen af dine persondata. Efter anmodning sletter vi dine persondata, medmindre vi har hjemmel til at fortsætte behandlingen på et andet grundlag (fx fakturering).
 
Du har også ret til at klage til:
Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Danmark 

5. Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Remundo, hvis du har spørgsmål til beskyttelsen af dine persondata eller ønsker at udnytte dine rettigheder. 

Kontaktinfo: Hej@remundo.dk
 
Adresseoplysninger:

Remundo v/Stine Mathiasen
Tømmerholtåsen 11, 3200 Helsinge

6. Ændringer til denne politik

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivsinformation. Ændringer offentliggøres på siden her.