Handelsbetingelser

Betalingsbetingelser

På Remundo kan du betale med følgende:

  • MobilePay
  • Visa/Dankort
  • Visa Elektron
  • Mastercard
  • Maestro
  • Apple pay

Remundo benytter en sikker betalingsserver, som krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder at dine data er sikret og ikke kan læses af andre.

Når købet er godkendt af kortudbyderen vil handlen blive gennemført, og du vil modtage en ordrebekræftelse med dit køb. Betalingen gennemføres først, når din ordre afsendes.

Alle priser på hjemmesiden er i danske kroner og er inkl. moms. Der tages forbehold for trykfejl, kursændringer og tekniske fejl.

Levering

Remundo er en onlineshop, med mulighed for personlig afhentning efter aftale.   

Ordrer og levering:

Ordrer modtaget på hverdage vil blive pakket og sendt indenfor 24 timer. Ved ordrer i weekend eller helligdage pakkes og sendes førstkommende hverdag. I travle perioder, som jul, kan der forekomme lidt længere leveringstid. Vær opmærksom på, at Remundo fører enkelte varer, som sendes direkte fra leverandøren, hvor leveringstiden derfor kan vare 2- 3 hverdage. 

Remundo håndterer fragten af dine varer i samarbejde med Shipmondo, hvilket betyder fragt på tværs af transportører, gode priser og nem retur tilløsning til dig. Bemærk at de varer som kommer fra ekstern lager, kan have særskilte ordninger med udvalgte transportfirmaer. 

Leveringsmuligheder:

  • Valgfri pakkeshop  - fra 40 kr
  • Hjemmelevering - fra 59 kr

Remundo tilbyder fri fragt ved køb over DKK 499,  til valgfri pakkeshop. Leveringsmulighederne vælges i kurven og leveringstiden er typisk 1-3 hverdage. 

Bliver pakken ikke afhentet i pakkeshoppen indenfor tidsfristen og sendt retur, vil der blive opkrævet et gebyr på DKK 45,- til dækning af returfragten. 

Personlig afhentning:

Ved personlig afhentning, vil du modtage en besked, når dit køb er klar til afhentning og hvor. 

Retur/Fortrydelsesret

Fortryder du dit køb gives der 14 dages fortrydelsesret, som gælder fra modtagelsen af dine varer med mindre andet fremgår af din ordre. De 14 dage starter fra den dag, du modtager din ordre og du betaler selv forsendelsesomkostningerne.

Det er vigtigt at du giver Remundo besked, hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten. Send en mail til hej@remundo.dk, hvor du tydeligt gør opmærksom på dit ønske om at gøre brug af din fortrydelsesret. Herefter har du  14 dage til at sende dine fortrudte varer retur.

Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af varen eller ved ikke at afhente varen indenfor den givne tidsramme. - Nægter du at modtage varen, fratrækkes et gebyr på 39kr til dækning af returfragt, 

Der er altid 14 dages fuld returret på din bestilling ved Remundo. Bemærk dog, at returomkostninger betales af dig. 

Benyt returportalen for bestilling og print af returlabel. Returnerer du på anden vis, skal du skrive en mail til hej@remundo.dk, hvor du beskriver dit ønske om retur og efterfølgende kan sende pakken til nedestående adresse. 

Remundo
Tømmerholtåsen 11,
3200 Helsinge

Julegaver byttes helt indtil d. 24 januar 2022 – samme regler gælder som her beskrevet.

Du vil få dit fulde beløb retur for en vare (minus dine fragtomkostninger), hvis varen antages at være i samme stand, som da du modtog den.

Varen skal sendes retur i original emballage, og må ikke bære præg af at have været brugt. Du må se på varerne på samme måde som i en fysisk butik. Er der tydelige tegn på brug eller andet, betragtes varen som forringet værdi. Dette betyder, en reduktion eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Remundo, at vurdere varens stand og butikken forbeholdes ligeledes retten til at afvise en returvare, hvis den ikke opfylder ovenstående. 

Ansvar

Hvis din vare bliver beskadiget eller væk under transporten til dig, har Remundo ansvaret for refundering eller fremsendelse af nye varer. Er din vare beskadiget ved ankomst, er du som modtager ansvarlig for at tage et foto som dokumentation for varen eller pakkens tilstand ved modtagelse.  - Omvendt gælder reglerne ved returnering af varer, hvor du har ansvar. Er varen bortkommet frafalder muligheden for refundering.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles Remundo i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses en måned som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Remundo refunderer returneringsomkostninger i rimeligt omfang. 
Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Ved reklamationer skal du skrive til hej@remundo.dk. Skal varen retur til os, kan du modtage en returlabel på mail, eller du kan benytte vores returportal, hvor Remundo refunderer fragtomkostninger efterfølgende.

Kontaktoplysninger

Remundo.dk 
CVR: 43163302
Mail: hej@remundo.dk