Brands

Remundo håndplukker og samarbejder med en herlig række af dygtige brands, der alle er virksomheder med hjertet på rette sted. Med bæredygtighed som bærende produktionsværdi laver hver enkelt brand skønheds- og livsstilsprodukter, betænksomme på flere niveauer - for dig, for medmennesker, natur og vores fælles planet.
Alle virksomheder producerer i små partier netop for at undgå at udnytte ressourcer unødigt og for at mindske spild! Der tages hensyn til råvarernes ophav, som ofte er hentet lokalt, der er socioøkonomiske hensyn og der tænkes i minimering af egen klima og miljøbelastning. Det er virksomheder som har øje på og tager ansvar i mange led af den bæredygtige værdikæde.♻️ 
Jeg ville gerne, at der på remundo kunne tilbydes produkter alene fra brands placeret i Danmark, både for at støtte så lokalt som muligt og så transport og co2 - udledning kunne minimeres, men udvalget og håndværket er endnu begrænset i forhold til det udvalg, jeg ønsker at tilbyde dig og jeg må derfor at gå på kompromis. Et kompromis jeg ikke tager løst på og hvor alle brands håndplukkes ud fra eget gældende værdisæt og hvor der heldigvis også findes et hav af dygtige, innovative virksomheder i vores nabolande, der med deres håndværk gør alt for at værne om miljø og social trivsel. 
Overordnet handler det om at vi med små skridt sammen kan gøre en stor forskel🦋
Du kan i hovedmenuen finde mere information om hver enkelte brand med direkte adgang til deres produkter👐
Herunder er listet de virksomheder remundo med glæde fører produkter fra:

Danske virksomheder:

Amalie Rosalie - Shampoo- og balsambarer
Bada - Sæbebarer
Grums - Skønhed- og plejeprodukter til ansigt, krop og hænder
Gnist - Soyavokslys
Lundegaardens - Shampoo-og balsambarer

Europæiske virksomheder:

Eco Inner Living (Tyskland) - Plaids
Vio Yoga (Tyskland) - Yogamåtter & yogablokke
Chinchilla (Tyskland) - Personlig plejeprodukter
Earth Elements (Holland) - Sæbe- og shampoobarer + Accessories
Bareaya (Frankrig) - Personlig plejeprodukter
Flow Cosmetics (Finland) - Aromaterapeutiske kropsplejeprodukter

 

From the blog