Endnu mere om - FAQS

Less is more. 

Et vel mantra for en mere bæredygtig tilværelse. Det betyder ikke at skulle undvære eller give afkald, men at tage vare på os selv med produkter, der i langt højere grad er holdbare, genanvendelige eller kan indgå naturligt i vores økosystem uden at gøre skade på natur eller mennesker - Og heldigvis er vi flere og flere der ønsker at ændre vores livsstil til at være langt mere bæredygtig. 

Holdbarhed, æstetik og etik

Udgangspunktet for mig er, at tilbyde et lille men bredt sortiment, der dækker dine behov og står indenfor Remundos værdisæt for bæredygtig produktion. Det kan sagtens lade sig gøre at forkæle sig selv med produkter, der vedrører verden uden at skulle gå på kompromis med produktets kvalitet eller afsæt.

Remundo forhandler alene produkter der overholder kriterier for genanvendelighed, kvalitet og omsorg for miljø og mennesker. Produkter der alle er produceret med kærlighed til vores unikke planet og som har taget ansvar på alle niveauer af produktion. Fra råvarer til fremstilling, brug og afhændelse. 

Ren win-win

Med Remundo ønsker jeg at facilitere et mere planetvenligt alternativ til dig som forbruger ved at udvide markedet, gøre det nemmere at få og ikke mindst mere gennemsigtigt, i forhold til værdier og tilgang. Det er vigtigt for mig at lancere brands, der vægter bæredygtige værdier ligeså højt som kvalitet og omsorg for dig. Som kan erstatte konventionelle dagligdags-alternativer og gøre det grønne valg naturligt ovenikøbet uden det skal koste en formue. 

Remundo tilbyder produkter til hverdagsbrug der er drøje i brug, genanvendelige eller bionedbrydelige. - Et bæredygtigt alternativ er på sigt mere besparende for både dig og for miljøet og derfor en ren win-win, hvor du nemt kan forkæle dig selv og din grønne samvittighed.

Nej til greenwashing. 

Med Remundo vil jeg gøre mit bedste for at gennemse de produkter der kommer på shoppen og undersøge brandsene bag. Remundo udvælger nøje alle brands og knokler for at filtrere på et overfyldt marked, hvor bæredygtighed er det nye sort og produkters reelle bæredygtighed kan være svær at gennemskue. Med Remundo ønsker jeg mere gennemsigtighed, så du kan være tryg i dine køb og undgå greenwashing. Remundos vigtigste opgave er, at kunne tilbyde brands, som vægter og tydeliggør bæredygtige principper og hvor jeg, som shopejer, kan stå inde for produkter der i høj grad tager omsorg for både dig og vores jord, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. 

Vedrørende verden 

Remundos navn er fremkommet og sammensat ud fra følgende sproglige forståelser: Re: Er forkortelse for det latinske  ord in re, som betyder vedrørende - og er også en henvisning til noget, der gentages eller returneres. Mundo: Er verden/klode på spansk.

Remundos mission er, at vi skal forbruge med omsorg for vores planet, gentage, genbruge og give tilbage. 

Remundo Initiativ

Selv det mindste skridt kan være stort og hvis vi er flere og flere, der tager dem sammen, tror jeg på, at vi kan skabe en renere verden og en grønnere fremtid.  Remundo Initiativ handler om at give tilbage. Med tilbud der ikke kun gør det bæredygtige alternativ nemmere for dig i egen hverdag, men også bidrager til organisationer der gør en forskel. 

Initiativet vil være på særligt udvalgte produkter, hvor en procentdel af salget vil gå til formål, der vedrører verden. Lige nu er Remundo Initiativ udvalgte produkter sat sammen i kits, med 5 % i reduktion til dig og 5 % i bidrag til en udvalgt organisation.

Ideen er opstået ud fra et ønske om, at vi sammen kan give tilbage. Med små - men betydningsfulde - bidrag til uafhængige organisationer, der knokler for at forbedre vores omgivelser på flere niveauer.

De udvalgte organisationer vil fremgå på shoppens forside og under produkterne, og er alene danske organisationer, som på forskellige vis arbejder for en grønnere jord både lokalt og globalt. Kampagnerne for hver enkelt organsation vil køre i 3 måneders perioder, hvor det samlede beløb doneres efter endt periode. Naturligvis bliver den endelige donation lanceret på både webshop og sociale medier, så følg med og sig det til din ven eller nabo, så flere kan få glæde af Remundo Initiativ.

Miljøvenlig pakning & fragt

Remundo pakker og sender FSC certificeret emballage med fyld af genanvendt papir eller bionedbrydelige materialer og tapen er af papir med naturlim. Det kan også hænde, at du vil modtage pakker med genbrugt emballage og fyld fra vores vareleveringer. - Og det vil være dejligt, om du fortsat genanvender dette, så længe det kan holde :-)

Det ville jo være skønt om alle vores brands var centralt beliggende, så transport og co2 - udledning kunne minimeres, men dette er ikke muligt endnu! Det handler om at gøre det så godt vi kan, og heldigvis findes der et hav af dygtige små virksomheder i vores nabolande, der med deres håndværk gør deres for at værne om miljø og social trivsel, men hvor fragten desværre er der, vi må gå på kompromis - dog foregår ingen leverancer ved brug af flytransport og udelukkende med godkendte, transportfirmaer som lever til kravene om udledning.

Små partier

Flere af Remudos brands er små virksomheder, der producerer i små partier netop for at undgå at udnytte ressourcer unødig og mindske spild! Remundos lager vil derfor også være begrænset, men genopfyldes naturligvis efter behov og efterspørgsel i et hurtigt og effektivt samarbejde med de lancerede brands. 

Skulle du mangle noget eller have spørgsmål til et produkt eller brand er du velkommen til at sende en mail til hej@remundo.dk eller gennem kontaktformularen på shoppen. 

Tak

Remundo er endnu helt nyetableret, men med en klar mission om at gøre det nemmere for dig at handle mere bæredygtigt uden at gå på kompromis med egen, medmenneskers eller jordens velvære. - Og jeg vil sige tusind tak for at støtte min lille virksomhed, og vil gøre mit bedste for at betjene dig. 

Velkommen til Remundo

From the blog

Om

Om

Velkommen til Remundo🦋 Mit navn er Stine.                          ...

Remundo Initiativ - Sammen gør vi en forskel

Remundo Initiativ - Sammen gør vi en forskel

Remundo initiativ er 5 % reduktion til dig og 5% i bidrag til dem, der gør en forskel vedrørende verden. ...

Om

Om

Velkommen til Remundo🦋 Mit navn er Stine.                          ...

Remundo Initiativ - Sammen gør vi en forskel

Remundo Initiativ - Sammen gør vi en forskel

Remundo initiativ er 5 % reduktion til dig og 5% i bidrag til dem, der gør en forskel vedrørende verden. 

At give videre skal være gavnligt for alle. Det skal være bekvemt for dig og givtigt for andre og alle kits og gaveæsker er sat sammen med omtanke for dit velvære og for vores fælles omgivelser.

Remundo Initiativ er donationer givet til forskellige danske organisationer,  som er udvalgt alene på baggrund af deres arbejde med at beskytte vores natur, styrke biodiversiteten eller skabe bedre levevilkår for dyr og mennesker.

Umiddelbart kan 5 % måske virke som peanuts, for dig og som donation, men jeg tror på, at selv peanuts kan gøre en forskel.