Miljøvenlig pakning

Miljøvenlig pakning & fragt 

Remundo støtter Miljøvenlig Pakning og pakker kun i FSC certificeret emballage med fyld af genanvendt FSC mærket papir eller bionedbrydelige materialer.

Tapen er af papir med naturlim.

Det kan hænde, at du vil modtage pakker med genbrugt emballage og fyld fra egne vareleveringer.

Remundo tilskynder kun, at du genanvender papæsker og forsendelseskasser, så længe de kan holde🤎 

Transport og leverancer

Det ville være skønt om alle vores brands var helt centralt beliggende, så transport og co2 - udledning kunne minimeres, men dette er ikke muligt - endnu! 

Flere og flere af vores varer er produceret af dygtige danske brands, hvilket jo er skønt, da et af de mest bæredygtige elementer indenfor handel er, at handle så lokalt som muligt.

Jeg forhandler dog også produkter fra små virksomheder, som befinder sig i vores nabolande. Især Tyskland, som er et land der i den grad bugner af dygtige og innovative små virksomheder, der med deres håndværk tænker fremadrettet og har vores fælles planet for øje, og her går jeg altså på kompromis i forhold til afstand og levering. Heldigvis foregår ingen leverancer ved brug af flytransport og udelukkende med godkendte, transportfirmaer, som lever til kravene om udledning. Desuden forhandler remundo alene med brands, der befinder sig indenfor Europas grænser. 

 

From the blog

Om

Om

Velkommen til Remundo🦋 Mit navn er Stine.                          ...

Remundo Initiativ - Sammen gør vi en forskel

Remundo Initiativ - Sammen gør vi en forskel

Remundo initiativ er 5 % reduktion til dig og 5% i bidrag til dem, der gør en forskel vedrørende verden. ...

Om

Om

Velkommen til Remundo🦋 Mit navn er Stine.                          ...

Remundo Initiativ - Sammen gør vi en forskel

Remundo Initiativ - Sammen gør vi en forskel

Remundo initiativ er 5 % reduktion til dig og 5% i bidrag til dem, der gør en forskel vedrørende verden. 

At give videre skal være gavnligt for alle. Det skal være bekvemt for dig og givtigt for andre og alle kits og gaveæsker er sat sammen med omtanke for dit velvære og for vores fælles omgivelser.

Remundo Initiativ er donationer givet til forskellige danske organisationer,  som er udvalgt alene på baggrund af deres arbejde med at beskytte vores natur, styrke biodiversiteten eller skabe bedre levevilkår for dyr og mennesker.

Umiddelbart kan 5 % måske virke som peanuts, for dig og som donation, men jeg tror på, at selv peanuts kan gøre en forskel.