Miljøvenlig pakning

Miljøvenlig pakning & fragt 

Remundo støtter Miljøvenlig Pakning og alle produkter pakkes i FSC certificeret papæsker og beskyttes med fyld af FSC mærket silkepapir eller bionedbrydelige materialer. Det kan hænde, at du vil modtage pakker med genbrugt papemballage og fyld fra bl.a. egne vareleveringer. 

Tapen er af papir med naturlim.

Logo klistermærket der påsættes, er ligeledes i genanvendt papir med naturlim.  

Remundo tilskynder kun, at du også genanvender papæsker og forsendelseskasser, så længe de kan holde🤎 

Transport og leverancer

Det ville være skønt om alle vores brands var helt centralt beliggende, så transport og co2 - udledning dermed kunne minimeres, men dette er ikke muligt - endnu! 

Flere og flere af vores varer er produceret lokalt af dygtige danske brands, hvilket jo er skønt, da et af de mest bæredygtige elementer indenfor handel er, at handle så lokalt som muligt.

Jeg forhandler dog også produkter fra små virksomheder, som befinder sig i vores nabolande. Især Sverige og Tyskland, som er lande der i den grad bugner af dygtige og innovative små virksomheder, der med deres håndværk tænker fremadrettet med vores fælles planet for øje, og her går jeg altså på kompromis i forhold til afstand og levering. Heldigvis foregår ingen leverancer ved brug af flytransport og udelukkende med godkendte transportfirmaer, som lever op til kravene om udledning.
Alt i alt forhandler remundo alene brands, der befinder sig indenfor Europas grænser.