Miljøvenlig pakning

Miljøvenlig pakning & fragt 

Remundo støtter Miljøvenlig Pakning og pakker kun i FSC certificeret emballage med fyld af genanvendt FSC mærket papir eller bionedbrydelige materialer.

Tapen er af papir med naturlim.

Det kan hænde, at du vil modtage pakker med genbrugt emballage og fyld fra egne vareleveringer.

Remundo tilskynder kun, at du genanvender papæsker og forsendelseskasser, så længe de kan holde🤎 

Transport og leverancer

Det ville være skønt om alle vores brands var helt centralt beliggende, så transport og co2 - udledning kunne minimeres, men dette er ikke muligt - endnu! 

Flere og flere af vores varer er produceret af dygtige danske brands, hvilket jo er skønt, da et af de mest bæredygtige elementer indenfor handel er, at handle så lokalt som muligt.

Jeg forhandler dog også produkter fra små virksomheder, som befinder sig i vores nabolande. Især Tyskland, som er et land der i den grad bugner af dygtige og innovative små virksomheder, der med deres håndværk tænker fremadrettet og har vores fælles planet for øje, og her går jeg altså på kompromis i forhold til afstand og levering. Heldigvis foregår ingen leverancer ved brug af flytransport og udelukkende med godkendte, transportfirmaer, som lever til kravene om udledning. Desuden forhandler remundo alene med brands, der befinder sig indenfor Europas grænser. 

 

From the blog