Remundo Initiativ - Sammen gør vi en forskel

Remundo Initiativ - Sammen gør vi en forskel

Remundo Initiativ

Bidrag til dem der gør en forskel for vores unikke planet.

I 2022 vil det samlede beløb fra salg, gå til den danske uafhængige organisation RESEA PROJECT, som står bag en dokumenteret, certificeret og fællesskabsdrevet oprydningsløsning af forurenede floder og have omkring Indonesien med kvalitetskontrol af uafhængig tredjepart. ReSea Project engagerer folk i lokale samfund i Indonesien til at genvinde plastikaffaldet, som herefter sorteres til genanvendelse. Et bæredygtigt koncept baseret på miljø, genbrug og social ansvarlighed.

Læs mere her https://www.reseaproject.com

Small effort - big impact

Først og fremmest er det at handle mere bæredygtigt i det hele taget et bidrag i sig selv! Jeg vil dog gerne lidt mere og det gerne fælles med dig. 

Jeg kunne godt tilmelde mig en enkelt større organisation, hvor jeg bidrager med en fast procent af omsætning, en gang om året. Men jeg har nogle hjertebørn og vil gerne donere til flere dygtige danske organisationer. Organisationerne bliver udvalgt alene på baggrund af deres arbejde med at beskytte vores jord og skabe bedre levevilkår for natur, dyr og mennesker.

I indeværende år er valget  faldet på ReSea Project.

Jeg vil naturligvis offentliggøre hvert skridt.. Så følg med på sociale medier og på shoppens forside.

Vedrørende verden - baggrund

Det var vigtigt for mig - i min brainstorm over navne til shoppen - at finde et navn, der kunne indramme stort set alle tanker bag - her både værdisæt og mål, og ønsket om at gøre noget fælles med mine kunder, der kan bidrage til at passe på vores unikke planet. Som du måske allerede ved, er navnet Remundo sammensat af re og mundo, der groft oversat betyder vedrørende verden. En sammensætning der giver så meget mening for mig, da det kendetegner og indrammer alle mine hensigter, nemlig at ville gøre en forskel både på det lille og på det større plan.- For dig og for vores unikke planet.

Privat har det altid været vigtigt for mig, at yde en fast støtte til uafhængige organisationer, der står mit hjerte nær og give donationer, når det har været muligt, til andre. I min udvikling af koncept og forretningsplan har det derfor ligget implicit at der udover "hverdags-omsorgen", i forhold til hvordan vi forbruger, også skulle være mulighed for bidrag, donationer eller støtte på en eller anden vis, til organisationer, der knokler for at gøre jord og menneskers trivsel bedre.

Som ny shopejer, har der været mange tanker om, hvad der giver bedst mening for dig som kunde og for mig som virksomhed - Jeg har søgt inspiration mange steder og der er mange muligheder for at bidrage. 

Mange bække små

Donationerne lyder på 5 %  - på særligt særligt sammensatte kits, hvor 5 % af salget går ubeskåret til en udvalgt organisation, og hvor der i salgsprisen allerede er indberegnet 5 % i reduktion til dig. 

Måske du ikke ser dette som den store rabatordning til dig. Initiativet handler dog mest om den fælles ekstra lille indsats og vi sammen bidrager på det større plan. Som nystartet virksomhed, er det vigtigt for mig at kunne køre missionen i stilling fra start, trods en usikker fremtid, og jeg tror på, at selv små indsatser kan gøre store forskelle især, når vi er sammen om det. 

Velvære med omtanke

Alle Remundos brands producerer under bæredygtige værdier med omsorg for miljøet, mennesker og dyrenes velfærd. Remundo Initiativ tager skridtet videre og giver lidt mere, med kits udvalgt og sammensat med omtanke for dig og for vores jord.

At give videre skal være med omtanke for alle. Det skal være bekvemt for dig og givtigt for andre, og det håber jeg at kunne imødekomme med Remundo Initiativ.

Det kan hænde, at der bliver udsolgt hurtigt, da både Remundos og de fleste af leverandørernes lagerbeholdning er i små partier ud fra en tankegang om at mindske spild. - Men vi arbejder også hurtigt i fællesskab og vil fluks få i butikken igen, så vi kan fortsætte og fastholde det gode initiativ. 

Dem der gør en forskel

Remundo Initiativ vil over tid gerne bidrage til organisationer, der alle knokler for renere og mere økologiske skov- og havmiljøer, mindre produktion af plastik, mere genanvendelse og mindre spild og bedre levevilkår for alle levende væsner - både lokalt og på verdensplan.

Nogle af de udvalgte organisationer vil være

ReseaProject, Plastic Change og Danmarks Naturfredningsforening

- Har du eventuelle forslag til organisationer, der kunne bruge en hjælpende hånd gennem donationer, så hold dig ikke tilbage med at skrive til mig på Hej@remundo.dk 👐

Håber du finder det meningsfuldt og vil tage initiativ sammen med mig og Remundo. 

Tak fordi du læste med🌍

Læs om Resea Project